Top 7 ruževa za proljeće  2016. (FOTO)
Foto: Allure

Osvježite izgled

Top 7 ruževa za proljeće 2016. (FOTO)

Vrijeme je da osvježite svoju makeup torbicu!

Osvježen stajling za novu sezonu je odličan korak, kao i nova frizura, ali da li ste nešto zaboravili? Možda ruž za usne? Ove sezone su u trendu nove boje ruževa koje su odlične za svačiji ten i bilo koju priliku. 

1. Svijetlo crveni ruž

ruz6

Klasičan crveni ruž nikako ne može da izađe iz mode. Ove sezone stavite na usne svijetlo crveni ruž bez mnogo druge šminke i napravite frizuru koja će vam otkriti lice - savršeno i jednostavno.

2. Fuksija ruž

ruz5

Sa jedne strane imamo Barbi roze, dok je sa druge strane boja fuksije koja se mogla vidjeti na modnim revijama „Marchesa“. Roze-ljubičasta nijansa je totalno kul način da nosite roze boju na usnama.

3. Tamno ljubičasta

ruz4

Boja koja osvaja - na čudan način upadljiva i za sve one smjele dame koje vole da izgledaju drugačije.

4. Ljubičasta

ruz3

Roze i crvena predstavljaju neke „normalne“ boje, narandžasta je upadljiva, a ljubičasta je jednostavno avanturistička. Najbolje ide uz blagu šminku na očima i stoji svakoj nijansi kože.

5. Pastelni ruževi

ruz2

Pastelne boje usana su prava alternativa svim jarkim nijansama. Ove sezone su pastelne boje svuda i morate imati i takav ruž!

6. Ružino roze ruž

ruz1

Ovaj ruž je verzija svih onih nežnih haljina i baletanki za balet... Roze boja ruže. Nježna, prigušena nijansa je ženstvena, zabavna  i totalno izgleda neobavezno.

7. Boja kestena

ruz

Nova “nude” boja je malo tamnija, toplija i malo više braon - boja koja savršeno opisuje boju kestena. Sa malo sjaja, vjerujte nam da izgleda savršeno.

Zenskimagazin.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.