Budućnost Bemaks dobio prvo pojačanje za narednu sezonu
Ilustracija

Ozbiljno razmišljaju o novim izazovima

Budućnost Bemaks dobio prvo pojačanje za narednu sezonu

Tačno dvije nedjelje nakon osvojene titule u Regionalnoj ligi Ženski košarkaški klub Budućnost Bemaks angažovao je prvo pojačanje za narednu sezonu i to u liku reprezentativke Bosne i Hercegovine Nikolina Babić.

Po malo neuobičajno za na- še prilike, jer su još pod utiscima istorijskog uspjeha, čelnici podgoričkog kluba jasno su pokazali da već ozbiljno razmišljaju o novim izazovima, a nakon što je članica sarajevskog Plej ofa već neko vrijeme bila na ,,skeneru“ i određenih pregovora, juče je postignut i definitivan dogovor, pa je Babić stavila paraf na jednogodišnju saradnju.


- Drago mi je da sam došla u Budućnost Bemaks, jer se radi o šampionu, najboljem klubu u regionu. Iskrena da budem imponovala mi je ponuda iz Podgorice, jer je to još jedan iskorak za mene, vrlo brzo i lako smo se dogovorili. Sigurno da će ovo za mene biti neki novi izazov, ali spremna sam, željna dokazivanja i nadam se da ću opravdati očekivanja – prokomentarisala je za ARENU nakon potpisivanja ugovora Nikolina Babić.

Nikolina Babić pokriva pozicije 1 i 2, u sarajevskom klubu osim što je nosilac igre, jedna je od ključnih aduta Sarajevki, a košarkašica koja je nedavno proslavila 21. rođendan, nastupala je za mladu selekciju Bosne i Hercegovine, dok je u novembru na meču protiv Turske u kvalifikacijama za Eurobasket debitovala za seniorsku reprezentaciju.

Antena M

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.