8 odjevnih predmeta koje će učiniti čudo sa vašim izgledom (FOTO)
Ilustracija

Zablistajte ovog proljeća!

8 odjevnih predmeta koje će učiniti čudo sa vašim izgledom (FOTO)

Unaprijediti vaš modni stil! Sigurni smo da ste se našli u situaciji kada se poželjeli da izbacite sve iz svog ormara... Ipak, ako pogledate malo bolje shvatićete da je to jasan znak da je pravo vrijeme da se riješite nepotrebnih stvari i napravite malu promjenu i reorganizaciju!

Kada kažemo promjena, zapravo mislimo na obnovu garderobera. Sa novim praktičnim komadima moćićete da osmislite pregršt dobrih outfita koje ćete moći da kombinujete iznova i iznova, prenosi elle.rs

Ovih 8 odjevnih komada morate imati ove sezone kako biste bile moderne i in:

 

Farmerke

S obzirom da džins spada u osnovne odjevne komade, potrudite se da svake sezone osvježite ormar upravo ovim komadom. Zapamtite da su izbijeljene farmerke uvijek trendi!

 

 

Klasičan mantil

Proljećni mantil će savršeno osvježiti vaš izgled. Naš prijedlog? Ponesite jednu dobru monohromatsku kombinaciju, koja je u posljednje vrijeme sve popularnija.

 

Haljina sa printom

Jedna ili dvije haljine sa neobičnim desenom mogu spasiti mnoga jutra (posebno kada žurite). Ponesite jednu haljinu "sa stavom" na posao (sa blejzerom), kada idete u šetnju ili je stilizujte za večernji izlazak...

 

 

 

Majica

Ovu jednostavnu majicu ćete lako uklopiti u svaki izgled. Zato je važno da odaberete nekoliko komada majica u raznim bojama koje ćete nositi tokom proljeća i ljeta.

 

Bijele patike

Investirajte u novi par bijelih patika jer su ove godine najavljene kao veliki trend.

 

Tanka marama

Svilena marama je fantastičan aksesoar koji možete nositi na bezbroj načina. Zavežite je ovlaš oko vrata, ponesite je oko kukova (umjesto kaiša) ili je zavežite na ručke od torbe.

 

 

 

Tote torba

Kada se budete bacili na proljećno spremanje ormara, nikako nemojte zaboraviti na torbe. Odbacite stare komade i obavezno u svoju kolekciju uvrstite popularnu tote torbu.

 

Salonke

Sa stileto štiklama nikada ne možete pogriješiti! Ovaj klasičan komad možete uklapati uz sve stilove, zbog čega se uvijek nalaze na must have listi. Šta je važno? Da odaberete neutralne boje, poput braon, crne ili sive.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.