Muškarci, evo kako da odaberete idealan sat!
Foto: Guliver/Thinkstock

Pet ključnih savjeta

Muškarci, evo kako da odaberete idealan sat!

Upečatljiv sat je moćan aksesoar, koji će vam pomoći da ostavite fantastičan utisak gdje god se pojavite, pa stoga, kada krenete u potragu za idealnim satom, imajte na umu sljedeće savjete.

Bilo da nosite elegantno odijelo ili ste skloniji casual kombinacijama, statement sat je neizbježan aksesoar koji će svaki vaš autfit učiniti još boljim i ljepšim.  

Kada krenete u kupovinu savršenog sata, imajte na umu sljedeće kriterijume: 

VODOOTPORAN

Veoma je bitno da sat ne propušta vodu, jer smo sigurni da niste planirali da preko odijela nosite kabanicu.

BOJA

Preporučujemo vam jednostavne boje poput bijele,crne, srebrne, plave ili krem. 

FUNKCIJE

Uprkos tome što postoje satovi sa digitronima i mnogobrojnim opcijama, najbolje je da se držite osnovne i najjednostavnije funkcije sata, a to je da vam pokazuje vrijeme i datum.

NARUKVICA SATA

Kada birate idealan sat za vas, najbolje je da odaberete model sa kožnim narukvicom i da naravno vodite računa da se slaže sa cipelama ili kaišem. Izbjegavajte gumene narukvice! 

INVESTIRAJTE U KVALITETAN SAT

Možda će vam isprva djelovati kao da ste odabrali preskup sat, ali vjerujte nam da će vas kvalitetan sat dugo služiti, tako da nije na odmet da uložite u skuplji, ali kvalitetniji klasičan model. 

Menshealth

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.