Radonjić najbolji
Ilustracija

Pojedinačno prvenstvo Crne Gore

Radonjić najbolji

Član bokserskog kluba (BK) Podgorica, Marko Radonjić, proglašen je za najboljeg boksera pojedinačnog prvenstva Crne Gore.

On je danas u Podgorici, u finalnom meču kategorije preko 91 kilogram, odlukom sudija na poene savladao Alena Beganovića 2:1. Prvaci Crne Gore u seniorskoj konkurenciji postali su i članovi BK Podgorica, Marko Božović i Nikola Milačić.

Božović je u kategoriji do 75 kilograma prekidom u prvoj rundi pobijedio Luke Ćorca iz beranskog kluba Baćo king, dok je Sanul Hadžić do 91 kilogram u prvoj rundi predao meč Milačiću.

 Bez borbe u finalu titulu seniorskog prvaka osvojili su Momčilo Zlatičanin (Zeta) do 69 i Boško Drašković (Žarko Mijatović) do 81 kilogram. Zlatičaninu zbog povrede koljena nije mogao da se suprostavi Dragan Vujičić, dok se Draškovićev protivnik u finalu, Momir Pešić, nije pojavio u finalu.

BK Podgorica bio je najuspješniji klub na dvodnevnom takmičenju, koje je održano u svim starosnim mkategorijama, a šampionat je završio bez poraza.

Član Podgorice Stefan Sekulić, koji je u finalu kategorije mladih savladao Gorana Vujovića, proglašen je za najboljeg tehničara, dok su najborbeniji par šampionata Ivanović (Cetinje) i Pačariz (Baćo King).(Mina)