Košarkašice Budućnost Bemaksa peti put osvojile Kup Crne Gore

Savladale ekipu Lovćena

Košarkašice Budućnost Bemaksa peti put osvojile Kup Crne Gore

Košarkašice Budućnost Bemaksa pobjednice su Kupa Crne Gore. Podgorički tim savladao je večeras u Herceg Novom, u finalnom meču završnog turnira, cetinjski Lovćen 81:68 (24:17, 21:16, 19:14 i 17:21) i peti put uzastopno osvojio trofej.

Pobjednik nacionalnog Kupa bio je i 2007. i 2008. godine. 

Lovćen nema trofej, a drugi put uzastopno poražen je u finalu Kupa Crne Gore. 

Najefikasnija u pobjedničkom timu bila je Milena Jakšić sa 19, Božica Mujović dodala je 15, dok su sa po 13 poena meč završie Iva Roglić i Ebon Henri.

U cetinjskom timu najbolja je bila Endrek Kvajnajn sa 24, dok su Saša Sims i Milena Vujačić postigle po 14 koševa.

Mina/Rtcg

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.