Zbog ove novine na Instagramu mnogi neće biti oduševljeni!
Ilustracija

Prikaz objava prema važnosti

Zbog ove novine na Instagramu mnogi neće biti oduševljeni!

Nakon Tvitera i Instagram uvodi algoritam koji će postove prikazivati ne po hronologiji, nego prema važnosti.

Fesjbuk ovu opciju koristi od početka,a Tviter od ove nedjelje i korisnici nisu ni malo oduševljeni a sada isto čeka i sve koji su na Instagarmu.

Kako kažu iz ove društvene mreže, prosječni korisnik propusti oko 70 odsto svega što mu se pokazuje hronološki zbog prevelikog broja slika pa otuda vjeruju da ovaj način prikazivanja postova treba zamijeniti efikasnijim.

Rješenje je, vjeruju iz Instagrama, algoritam koji će na vrh strane postavljati najvažnije postove a određivaće i na osnovu lajkova, međusobnom odnosu korisnika, vremenu objave i slično.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.