Sjutra sa Danskom

"Lavice" savladale Urugvaj!

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore lako i ubjedljivo je savladala Urugvaj 34:19 (15:10) u Arhusu, u utakmici prvog kola kvalifikacionog turnira za plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Izabranice selektora Dragana Adžića opravdale su ulogu favorita, sredinom prvog poluvremena došle su do ubjedljivijeg vođstva, koje su do kraja uspjeli da uvećaju.

Crnogorska selekcija, koja je veći dio drugog poluvremena igrala sa drugom postavom, imala je u finišu prednost i od 15 golova.

Najefikasnija u pobjedničkom timu bila je Majda Mehmedović sa sedam, dok su po četiri gola postigle Jovanka Radičević i Itana Grbić.

Crnogorske rukometašice u drugom kolu, igraće sjutra u 20 sati, sa Danskom, dok je za nedjelju zakazan duel sa Rumunijom. 

Najbolje dvije selekcije sa turnira u Arhusu izboriće plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru. 

Mina/rtcg.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.