Da li ste  i vi pogrešno koristili ove UKOSNICE? (FOTO)
Ilustracija

Na Tviteru je stanje "uzbune" zbog (ne) pravilnog korišćenja ovih šnalica

Da li ste i vi pogrešno koristili ove UKOSNICE? (FOTO)

Vjerovatno svakodnevno koristite ukosnice, ali da li ste ih pravilno stavljali? Mnogi nisu!

Na Tviteru je stanje "uzbune" zbog (ne) pravilnog korišćenja ovih šnalica, a mnoge dame su podijelile činjenicu da su ih pogrešno koristile čitavog života. Znamo, već se pitate: "Kako je moguće da neko ne zna da koristi šnalu?!"

Naime, većina ukosnicu okreće tako da ravan dio bude do kože glave, a rebrasti dio okrenut na gore. Zapravo, trebalo bi ih okrenuti drugačije - tako da rebrasti dio bude do kože glave.

snalice

Ako se pitate zašto je to uopšte važno... probajte! Kada ih okrenete pravilno, kosa vam neće ispadati iz šnale.

Mondo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.