Košarkaški savez Crne Gore podržao takmičenja pod okriljem FIBA-e
Ilustracija

Savjetovaće klubovimada igraju u njihovim takmičenjima

Košarkaški savez Crne Gore podržao takmičenja pod okriljem FIBA-e

Košarkaški savez Crne Gore (KSCG) donio je odluku da klubovi iz Crne Gore od naredne sezone igraju takmičenja pod okriljem FIBA.

Predsjednik košarkaškog saveza Crne Gore Milo Đukanović podržao je FIBA-ina takmičenja i poručio da će savjetovati crnogorske klubove da igraju Ligu šampiona naredne sezone, prenosi AA.

U pismu Patriku Baumanu generalnom sekretaru FIBA-e, Đukanović je poručio da će savez na čijem je čelu biti uz tu organizaciju, koja pokušava da preuzme čelnu poziciju i na klupskoj košarkaškoj sceni Evrope.

"Gospodine Bauman, želimo da vas obavijestimo da će Košarkaški savez Crne Gore sa zadovoljstvom podržati FIBA Ligu šampiona i sva druga takmičenja koja bude organizovala FIBA. Takođe, savjetovaćemo klubovima iz Crne Gore da igraju u FIBA takmičenjima", navodi se, između ostalog, u pismu koje je potpisao predsjednik KSCG Milo Đukanović.

Na isti korak odlučili su se i košarkaški savezi Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, dok se još nisu izjasnili predstavnici Srbije i Slovenije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.