Samovezujuće patike krajem godine u prodaji (VIDEO)
Foto: Nike.com

Biće dostupne u tri boje

Samovezujuće patike krajem godine u prodaji (VIDEO)

Kompanija „Najki“ najavila je da je konačno usavršila sistem samovezujućih patika i da će se one, nakon debija prije nekoliko decenija u „Povratku u budućnost 2“, pojaviti u prodaji krajem godine.

Jedan od najvećih svetskih proizvođača patika i sportske opreme, proteklih godina eksperimentisao je i pažljivo usavršavao prototipove samovezujućih patika, a u septembru prošle godine Majkl Džej Foks dobio je jedan od prvih parova, poput onih koje je nosio kao Marti Mekflaj.

 

„Najki“ je sada konačno napravio patike koje se same vezuju, a koje će se naći u prodaji širom svijeta.

 
„Hajper adapt 1.0“ biće prva sportska obuća koja će u sebi imati naprednu tehnologiju. Ispod pete imaju senzor koji će aktivirati zatezanje pertli.
 

Osim senzora, pertle će moći da se zategnu ili otpuste pritiskom na dugme koje će se nalaziti sa strane.

U prodaji će se naći krajem godine i biće dostupne i tri boje.

RTS

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.