Najljepše proljećne bluze sa volanima (FOTO)
Ilustracija

Top modeli

Najljepše proljećne bluze sa volanima (FOTO)

Elegantne, moderne, otkačene, romantične... Bluze s volanima će definitivno obilježiti proljećnu sezonu.

Najpoželjniji komad sezone ponovo ima kuća Miu Miu, a radi se o otkačenoj pamučnoj bluzi, ukrašenoj asimetričnim volanima od tila. Ovaj komad je dobra investicija jer bez problema se može nositi uz obične zvoncare ili elegantnu suknju.

Predivan model nudi i Rosie Assoulin. U kolekciji donosi nekoliko bluza koje spajaju dva velika trenda - gola ramena i slapove mekanih volana koji su izrazito ženstveni. Luksuznije verzije volana predstavili su Gucci, Chloe i Lanvin. Gucci predlaže plisirane volane u jarko pink nijansi dok se Chloe i Lanvin oslanjaju na vječnu crno-bijelu eleganciju.

Jedan od najljepših primjeraka sezone dolazi iz studija Proenza Schouler. Dizajnerski dvojac je u ovaj komad ukomponovao i mornarske elemente, a kao rezultat imamo romantičnu bluzu golih ramena s decentnim prugicama.

U high street ponudi vodi švedski high street div H&M. Njihova verzija Miu Miu bluze rasprodala se za samo nekoliko dana, a na njihovim stranicama trenutno možete pronaći odličan model sa koso iskrojenim volanom u prljavo bijeloj nijansi.

U galeriji pogledajte najljepše modele koje smo izdvojili iz proljećne ponude! (Elle.rs)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.