Ovo je najnovija tehnika nanošenja ruža (FOTO)
Foto: distractify/Instagram

Uljepšavanje i nanošenje šminke

Ovo je najnovija tehnika nanošenja ruža (FOTO)

Uljepšavanje i nanošenje šminke, omiljena je aktivnost mnogih dama, koje u tome uživaju. Trendovi se mijenjaju iz dana u dan, a ovo je jedan od najnovijih.

Novih boja, ideja i šablona nikada nije dosta, a svaki može izgledati prelijepo na licu. Ovaj put riječ je o zanimljivoj umjetnosti koja se radi na usnama, i koja izgleda zaista zapanjujuće.

ruz

Foto: distractify/Instagram

 

Od samoljepljivih „tetovaža“ za usne, do komplikovanijih radova za koje su potrebne posebne četkice i ruževi svaka od ovih slika će vas sigurno oduševiti i natjerati da poželite da makar na jedan dan imate takvu šminku. Jeste da ne izgleda za svaki dan i nije za poslovnu varijantu, za makar jedan večernji izlazak može da prođe.

ruz1

Foto: distractify/Instagram

 

Mat usne u raznim bojama, zalijepljeni cirkoni i štras, geometrijski oblici, linije, leopard dezen, jagode na usnama, kosmos, pa čak i mermerni izgled se može postići uz samo malo strpljenja, ali i željom za eksperimentisanje.

Pogledajte ove fotografije, i moža i sami pronađete inspiraciju!

ruz2

Foto: distractify/Instagram

ruz3

Foto: distractify/Instagram

Zenskimagazin.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.