Top modeli farmerki koji će se nositi na proljeće 2016. (FOTO)
Ilustracija

Must have

Top modeli farmerki koji će se nositi na proljeće 2016. (FOTO)

Farmerke su oduvijek bile naš omiljeni komad garderobe. Slažu se uz apsolutno sve, mogu da budu elegantne, poslovne, ali i otkačene, ustvari kad god nam zatrebaju one su tu da se uklope u savršen styling. Pošto nam se bliži proljeće, izdvojili smo nekoliko modela koji će biti u trendu ove sezone.

Cropped jeans – farmerke koje dosežu do članaka, a mogu biti široke ili uske. Odlično pristaju uz visoke potpetice.

f

Kada na cropped jeans dodate malo resa ili veoma široko zvono, dobijate kick-flare jeans koji je najavljen kao veliki hit ove godine.

f1

Zvonarice se polako šunjaju na modnu scenu već nekoliko sezona. Sad su ponovo tu, pogotovo ove od jeansa.

f2

Još jedan povratnički trend, a to su iscijepane farmerke. Da li volite bijeli jeans? Mi ga obožavamo i radujemo se njegovom zasluženom mjestu na modnoj sceni u narednim sezonama.

f3

Jeans sa različitim naljepnicama, stikerima, perlicama, biserima, bedževima… Sve u znaku pank kulture.

Cosmopolitan.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.