Sa vazelinom parfem duže traje!
Ilustracija

Super trik

Sa vazelinom parfem duže traje!

Možda vam je neprijatno da odete u apoteku i kupite vazelin...

Stvarno nema potrebe! To je sjajna mast koja će vam pomoći da spasete suve ruke ili laktove. Osim toga, otkrivamo vam još jedan super trik! Uz vazelin će vam parfem trajati od trenutka kad ga naprskate do kraja dana.

Magični „produživač“ je najobičniji vazelin, koji sam po sebi ne smije imati nikakav miris. Štos je u tome da, baš kao što šminka zahtijeva podlogu kako se ne bi razmazivala i kako bi bila postojanija, i parfemu treba prajmer da bi bolje prionuo uz kožu. Upravo tome služi vazelin. Obavlja funkciju prajmera za mirise.

Da li ste znali da parfemi brže isparavaju sa suve kože, a duže opstaju na normalnoj i masnijoj? Između ostalog, zbog te činjenice vazelin ima moć da produži trajanje parfema. Izuzetno je bogat i ima snažnu moć hidratacije kože, tako da dobro fiksira parfem i vezuje ga za kožu.

Umasirate vazelin u tankom sloju na ona mjesta na koja inače stavljate parfem. Obično su to vrat, ručni zglobovi i eventualno pregibi na koljenima. Gledajte da to budu tačke na kojima se osjeća puls. Onda jednostavno stavite parfem na vazelinom namazane tačke.

Alo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.