Ovako izgleda novi Facebook Messenger!
Ilustracija

Novi dizajn

Ovako izgleda novi Facebook Messenger!

Facebook Messenger ima novi dizajn...

Kako je najavljeno iz kompanije Facebook, dizajn je promijenjen na Android platformi. 

Novi izgled je usklađen sa Material Design izgledom Google i Android aplikacija. Onapromjena koja odmah "upada u oko", odnosi se na smjenu linije sa opcijama s vrha i dna, koje su "skrivene" iza kružića, kao što ga imamo u aplikacijama GMail i drugim, prenosi Mondo.rs.

tel

Nakon što kliknete na kružić, imate na raspolaganju nekoliko opcija kao što su sastavljanje poruke i druge.

Dakle, Facebook Messenger nije promijenio funkcije, već samo dizajn. Ovaj novitet je za sada dostupan samo nekim korisnicima, a tokom narednih nekoliko nedjelja, svi će moći da vide kako izgleda novi dizajn ove aplikacije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.