Mrvaljević presrećan zbog srebra

Mrvaljević presrećan zbog srebra

Crnogorski džudista Srđan Mrvaljević kazao je da je presrećan zbog osvojene srebrne medalje na Pan Amerikan openu u Limi, ali da nema vremena i mjesta za slavlje i euforiju.

On je najavio da ga već narednog vikenda očekuje nastup na Openu u Buenos Ajresu.

Mrvaljević je kasno sinoć u finalnom meču poražen od brazilskog džudiste, koji nastupa pod zastavom Libana, Nasifa Eliasa.

Crogorski džudista na startu takmičenja u kategoriji do 81 kilogram bio je slobodan, dok je u drugom kolu eliminisao Argentinca Ivana Duartea.

U četvrtfinalnoj borbi pobijedio je Huan Dijega Tursiosa iz El Salvadora, dok je u polufinalu slavio protiv Britanca Ovena Livzija.

Mrvaljević je kazao da je zadovoljan kako je odradio turnir, navodeći da je poslije dva efektna gušenja, protiv Duartea i Tursiosa eliminisao mnogo bolje rangiranog Britanca Livzija.

"U tom meču sam pružio trenutni maksimum i uspio da pobijedim efektnim bacanjem i sa dvije kazne. Protivnik u finalu bio mi je sedmoplasirani na prvenstvu svijeta i drugi na Azijskim igrama. Odličan borac, ali trenutno dosta lošije rangiran od mene. Tri puta sam se borio sa njim i sva tri meča sam izgubio. Jednostavno nemam rješenja za tog momka", rekao je Mrvaljević agenciji MINA.

On je kazao da je u finalu imao svojih šansi, ali da ih nije iskoristio.

"Libanac je zasluženo slavio. Presrećan sam postignutim rezultatom i medaljom, ali nema mjesta nikakvom slavlju i euforiji. Već danas nastavljam sa jakim treningom i pokusaću da sljedeće nedjelje da pružim još bolje borbe u Argentini. Dugo jako treniram, osjećam da polako ulazim u vrhunsku formu i samo je pitanje vremena kad ću napraviti rezultat", rekao je Mrvaljević.

Izvor:Rtcg

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.