Ljiljana Matović postavila crnogorski rekord u petoboju!
Foto: Ljiljana Matović, Atletika snimci

Marić popravio nacionalni rekord u trci na 400 m

Ljiljana Matović postavila crnogorski rekord u petoboju!

Crnogorska atletičarka, Ljiljana Matović, postavila je danas u Beogradu crnogorski rekord u petoboju, dok je Srđan Marić popravio nacionalni rekord u trci na 400 metara u dvorani za juniore.

Članica barskog Dionisa, Ljiljana Matović, je u Beogradu, na dvoranskom prvenstvu Srbije u višebojima, osvojila 3.070 bodova, prenosi CdM, pozivajući se na Minu.

Matović je bila i dosadašnja rekorderka Crne Gore u dvorani sa 2.944 boda, a postavila ga je 28. februara prošle godine u Novom Sadu.

Uspjeh je upotpunila obaranjem rekorda u disciplini 60 metara prepone, koji od danas iznosi 9,50 sekundi.

Na istom takmičenju atletičarka cetinjskog Lovćena, Danijela Pešić, ostvarila je u petoboju rezultat od 3.047 bodova.

Član atletskog kluba Bar, Srđan Marić, je u Beogradu, na dvoranskom prvenstvu Srbije za starije juniore na kružnim stazama, trku na 400 metara istrčao za 51 sekundu i 27 stotinki.

On je za devet stotinki popravio lični i nacionalni rekord, koji je postavio 21. februara na seniorskom prvenstvu u Beogradu.

CdM/Mina

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.