Nevjerovatno: Dvogodišnji dječak ispao iz gepeka nasred auto-puta, i čudom preživio! (VIDEO)
Foto: Screenshoot

Stravičan snimak

Nevjerovatno: Dvogodišnji dječak ispao iz gepeka nasred auto-puta, i čudom preživio! (VIDEO)

Stravičan snimak zabilježila je kamera u automobilu na vrlo prometnom putu u Kini. Iz kombija ispred automobila koji je snimao ispao je dvogodišnji dječak, a kombi je vozio njegov deda.

Samo pukom srećom dvogodišnji dječačić ostao je živ nakon što je tokom vožnje ispao iz gepeka. 

Dijete su snimili vozači iz automobila koji je bio iza kombija, te su brzo dječaku prepriječili put i unijeli ga u vozilo. 

U drugom dijelu snimka vidi se kako stariji čovjek dolazi i uzima dijete, a kasnije objašnjava kako mu je neki vozač trubio dok nije stao kako bi mu rekao da mu je dijete ispalo iz kombija. 

“Pogledao sam iza i vidio da ga nema. Odmah sam se zaustavio i krenuo da ga tražim”, rekao je on.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.