Lavice počinju pripreme za Hrvatsku i kvalifikacije za OI

Lavice počinju pripreme za Hrvatsku i kvalifikacije za OI

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore počeće sjutra pripreme za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre.

Crna Gora će u nastavku kvalifikacija 10. marta igrati u Splitu sa Hrvatskom, dok će se dva dana kasnije isti rivali sastati u Baru.

 Na kvalifikacionom turniru za OI rivali Crne Gore biće Urugvaj (18. mart), Danska (19. mart) i Rumunija (20. mart).

Selektor Dragan Adžić ranije je objavio spisak na kojem je 17 rukometašica, a pozvao je i četiri igračice na rezervnom spisku. Na spisku se nalaze golmani – Alma Hasanić (Larvik), Marina Rajčić (Mec) i Sonja Barjaktarović (Kastamonu), krila – Radmila Petrović (Budućnost), Jovanka Radičević (Vardar), Majda Mehmedović (Budućnost), Biljana Pavićević (Budućnost)i Itana Grbić (Vardar), bekovi – Milena Raičević (Budućnost), Katarina Bulatović (Budućnost), Đurđina Jauković (Budućnost), Andrea Klikovac (Vardar), Anđela Bulatović (Erd) i Jelena Despotović (Debrecin), pivoti – Suzana Lazović (Budućnost), Ema Ramusović (Budućnost) i Bobana Klikovac (Debrecin). Rezerve su Ljubica Nenezić (Budućnost), Ivona Pavićević (Budućnost), Itana Čavlović (Budućnost) i Vanesa Agović (Budućnost).

Reprezentacija će prvi trening odraditi sjutra u 17 sati u dvorani Morača, a prisustvovaće samo reprezentativke iz Budućnosti, kojima će biti priključeno nekoliko juniorki.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.