Marija Vuković osvojila srebrnu medalju na Šampionatu Balkana!
Foto: Facebook, Marija Vuković

Sa skokom u vis od 184cm

Marija Vuković osvojila srebrnu medalju na Šampionatu Balkana!

U Istanbulu, u atletskoj dvorani “Ali Cakir”, održan je Šampionat Balkana u dvorani za seniore, a izvanredan uspjeh ostvarila je crnogorska rekorderka u skoku u vis, članica barskog “Dionisa” Marija Vuković , koja je osvojila srebrna medalju sa 184 cm.

Zlato je pripalo Turkinji Burcu Yuksel sa 187cm, presnoi Bar-info.

Crnu Goru je na ovom šampionatu predstavljao i Luka Rakić, član “Mornara”, koji je u trci na 60m zauzeo u generalnom plasmanu 14. mjesto sa rezultatom 7:04.

Na šampionatu je učestvovalo 16 zemalja: Jermenija, Gruzija, Izrael, Srbija, Makedonija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Albanija, Turska, Grčka, Kipar, Rumunija, Bugarska, Moldavija, Crna Gora i prvi put kao gosti takmičari sa Kosova. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.