Bjelopoljka Katarina Šećković proglašena za Miss Zime
Foto: Facebook, Katarina Šećković

Za titulu se borilo 12 djevojaka iz svih krajeva CG

Bjelopoljka Katarina Šećković proglašena za Miss Zime

Bjelopoljka Katarina Šećković, studentkinja Filološkog fakulteta u Nikšiću, proglašena je najljepšom na izboru za „Miss Winter Tourism Montenegro 2016”, koji je u subotu, u organizaciji agencije “Montenegro art production” iz Podgorice i hotela “Polar star” iz Žabljaka obavljen u popularnom hotelu.

Njenom prvom pratiljom žiri je proglasio Albionu Deliu a drugom Mariju Bijelić. Domaćin, hotel “Polar star” svojom misicom proglasio Slađanu Bulatović.

misswinterpobjednice

Za titulu se borilo 12 djevojaka, pristiglih iz svih krajeva Crne Gore. Mnogi od prisutnih imali su svoje favoritkinje koje su defilovale u kupaćim kostimima renomiranog Brenda “Lisca”, potom u kreacijama brenda Lida Mard i vlasnice Lide Marđonović dok se za šminku i frizure potrudio Salon ljepote “Sandra” iz Podgorice, prenosi CdM.

Prve večeri manifestacije posjetioci su uživali u novim kreacijama Jelene Roganović Đurić. 

Sve se odvijalo pod budnim okom Nikole Erakovića iz agencije “Montenegro art production” koji je ostao pod utiscima da je odrađena sadržajna i programski osmišljena manifestaciju koja će tek dobiti podršku i postati reprezentativna i tradicionalna.

misswinterbackstage

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.