Pozlilo joj je usred emisije:
Foto: YouTube / MetroTV

Video

Pozlilo joj je usred emisije: "Molim vas, zaustavite snimanje, onesvijestiću se" (VIDEO)

Program uživo sa sobom nosi nepredviđene situacije i kada su u pitanju najpripremljenije televizije kao što je “Bi-Bi-Si“.

Rejčel Mekli koja vodi vremensku prognozu je zastala sa izvještajem kada ju je iznenada uhvatila vrtoglavica. 

“Žao mi je, onesvijestiću se“, kazala je voditeljka. 

Producenti su prebacili kadar na voditelje programa, Poli Evans i Roba Smita na kojima je bila vidljiva zabrinutost za koleginicu. 

“Brzo momci, pomozite Rejčel“, kazao je Rob, dok se Poli izvinila gledaocima i kazala da je neophodno da provjere šta se dogodilo sa Rejčel. Nešto kasnije novinari “Bi-Bi-Sija“ objavili su da je koleginica dobro. 

Pogledajte video:

Bulevar

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.