Saznajte ko je vas je obrisao iz
ilustracija

Who Deleted Me

Saznajte ko je vas je obrisao iz "prijatelja" na Fejsbuku

Imate puno "prijatelja" na Fejsbuku, i nikako ne možete da ispratite, ko vas je "izbacio" iz svog kruga prijatelja. Evo rješenja i za to.

Aplikacija pod nazivom Who Deleted Me, pratiće vaše Fejsbuk prijatelje i poslati vam obavještenje ako vam neki iznenada nestane.

U pokušaju da održe balans, kreatori aplikacije staviće vam do znanja i kada neko od vaših prijatelja doda novu osobu u svoj Fejsbuk život. Kada se prvi put ulogujete, aplikacija će preuzeti trenutnu listu prijatelja, i svaki put kada je ponovo otvorite, ona će najnoviji spisak uporediti sa starim.

Potom će vas obavijestiti ko su osobe koje vam nedostaju, i da li su deaktivirali svoj nalog ili su vas jednostavno obrisali.

Aplikacija je dostupna za Android i iOS uređaje.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.