Još jedna tuča: I pristalice Vardara napale navijače Budućnosti
Foto: Telegraf.mk

Sukob "Komita" i "Varvara"

Još jedna tuča: I pristalice Vardara napale navijače Budućnosti

Grupa navijača podgoričke Budućnosti sukobila se u centru Skoplja sa lokalnim Albancima, a u tom incidentu intervenisala je i skopska policija, javila je večeras Televizija Telma. Takođe, makedonski mediji su javili da su nakon navijača Škendije, i pristalice Vardara napale navijače Budućnosti - popularni "Komiti", presreli su kombi sa oko 15 Varvara, nakon čega je došlo do žestoke tuče.

Televizija Telma, pozivajući se na očevice, je precizirala da se obračun desio u blizini Hotela "Holidej in" na keju rijeke Vardar, gdje se prema navodima nekih makedonskih internet portala sa navijačima sukobilo 15-tak navijača Budućnosti.

Za vrijeme sukoba "varvara" i "komita", navode portali, razbijeno je nekoliko izloga na prodavnicama obližnjeg Gradskog trgovinskog centra, gdje se nastavila tuča, prenosi Beta.

Skopska policija za sada ne daje informacije o incidentu u kojem su učestovali crnogorski navijači koji su došli u Skoplje na utakmicu ženskih rukometnih klubova Budućnosti i skopskog Vardara.

Ipak, kako prenose mediji, ima povrijeđenih i privedenih.

Navodi se da su "crnogorski navijači bili spremni za obračun te da su imali metalne i drvene palice, kao i kamenje".

Podsjećamo, u napadu pristalica Škendije na navijače Budućnosti povrijeđeno je ukupno 13 osoba, od kojih 11 navijača Budućnosti.

RTCG

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.