Kako da najlakše preuzmete video sa You Tube-a?
Ilustracija

Saznajte

Kako da najlakše preuzmete video sa You Tube-a?

Većina nas ne može da zamisli dan, a da se barem jedan put ne uloguje na YouTube, i pronađe tačno ono što ga zanima.

YouTube je drugi na svijetu najveći search engine, ispred Bing-a i Yahoo-a. Sajt sa najvećom bazom video snimaka na svijetu. Svi ga koristimo kako bismo se zabavili, naučili nešto, i slično. Preuzimanje video snimaka je jedan od boljih načina kako da ih sačuvate na svom računaru, ukoliko su vam potrebni iz bilo kog razloga.

Ima više načina koji ovo omogućavaju, ali, ovog puta riječ je o najjednostavnijem. Nije vam potreban nikakav dodatni softver, piše TechViral.

- Prvo se prijavite na svoj Google nalog i naravno, otvorite YouTube sajt.

- U polje za pretragu ukucajte ono što tražite.

- Kliknite na video i sačekajte nekoliko sekundi da učitavanje počne.

- Sada dodajte „ss“ (dva slova s) u URL-u odmah nakon www. dijela. Na primjer, ako je adresa video snimka https://www.youtube.com/watch?v=xyz treba da dodate sskako bi adresa bila https://www.ssyoutube.com/watch?v=xyz.

Bićete preusmjereni na novu stranu, gdje možete izabrati format video snimka i preuzeti video.

Isprobajte.

Mondo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.