Zaprosio je pred punim kafićem, pa dobio
Foto: Printscreen

Blam života

Zaprosio je pred punim kafićem, pa dobio "šut kartu" (VIDEO)

Jedan stand up komičar odlučio je tokom nastupa zaprositi djevojku, ali su stvari na njegovo iznenađenje krenule u sasvim neočekivanom smjeru.

Na snimku objavljenoj na Jutjubu, može se vidjeti kako komičar pred djevojkom i publikom drži romantičan govor nakon kojeg je kleknuo ispred nje, izvadio prsten i zaprosio je.

Ali, šta je on dalje išao s prosidbom, to mu je ona više pokušavala reći da to ne čini. Odmahivala je glavom i nešto mu govorila.

“Ti si mi sve i na neki ti način želim reći da želim provesti čitav svoj život s tobom”, rekao joj je komičar prije nego što joj je pokazao prsten. Situacija je postala posebno čudna za komičara i sve u publici kada je ona nakon kratkog razgovora napustila binu, prenosi “Metro”.

Još uvijek nije poznato je li stvarno odbijen ili je to bio samo dio njegovog nastupa.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.