Murinjo provozao Jaguarov novi model po zaleđenom jezeru(VIDEO)
Foto:Screenshot

Vožnja na minus 30

Murinjo provozao Jaguarov novi model po zaleđenom jezeru(VIDEO)

Jedan od najboljih trenera svijeta Žoze Murinjo na kvalitetan način koristi prinudnu pauzu, budući da je od otkaza u Čelziju bez angažmana.

 On je u Švedskoj na zaleđenom jezeru provozao Jaguar F-Pace S, te je bio zadovoljan performansama toliko da je već naručio serijski model.

Portugalac je u Jaguarovom automobilu prešao oko 60 kilometara, a vozio je na temperaturi -30 stepeni.

"Adrenalin je 'proradio' tokom letećeg kruga s Tommijem. Ovako sam se osjećao samo dok sam bio pred 80.000 navijača", kazao je on.

Avaz.ba

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.