Prosidba koja je oduševila Srbiju i region: Zaprosio je uz pomoć 20 automobila! (VIDEO)
Foto: Screenshoot

Originalno i jedinstveno

Prosidba koja je oduševila Srbiju i region: Zaprosio je uz pomoć 20 automobila! (VIDEO)

Kada je Ivan odlučio da pita svoju djevojku Bojanu da se uda za njega, znao je da to ne želi da uradi na dosadan i običan način. Naprosto, izabranica njegovog srca toliko je posebna, da zaslužuje originalnu i jedinstvenu prosidbu.

Zato je pozvao svoje drugare iz “Alfa romeo kluba Srbija” i Bojaninu najbolju prijateljicu koji su mu pomogli da zajedno sprovedu u djelo nešto toliko romantično da ćete ostati bez daha.

Naravno, Bojana nije imala predstavu da se bilo šta dešava.

U nedelju, 7. februara ujutro, Ivan je poveo nju i drugaricu u šetnju Beogradom, pod izgovorom da idu da gledaju paradu “alfa romea”.

Odveo ju je na jednu dorćolsku pasarelu, odakle su se s visine divili pogledu na osunčani grad.

Kad je krenula fešta automobila, Bojana je ostala zapanjena. Svaki automobil koji je prolazio ispod mostića, ne samo da je ludački trubio, već je imao na haubi napisano po jedno ogromno slovo.

Slovo po slovo, riječ po riječ i lijepa djevojka imala je šta da pročita: “Bojana, udaj se za Ivana!” 

Kad je shvatila šta je upravo pročitala, pogledala je u Ivana, ali on je već bio na kolenima, pružajući joj prsten. Naravno, oduševljena Bojana je pristala.

Originalno, nema šta!

Pogledajte kako je to izgledalo:

 
Telegraf.rs

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.