Ovako izgleda najbolji hotel na svijetu (FOTO)
Umaid Bhawan Palace, Indija

Indija

Ovako izgleda najbolji hotel na svijetu (FOTO)

Kad zamišljate kako bi mogao da izgleda najbolji hotel, vjerovatno zamišljate luksuzno mjesto na nekom tropskom ostrvu. Međutim, Umaid Bhawan Palace u indijskom Džodpuru u Radžastanu, proglašen je najboljih hotelom na svijetu prema izboru posjetilaca portala Tripadvisor, iako nema plažu.

Riječ je o palati sa 64 luksuzne sobe i luksuznim spa bazenima.
Trpezarije su tako luksuzno opremljene, da će se svaki gost osjećati kao kralj.

Foto: Nagarjun Kandukuru / Flickr.com 
 

Ovdje gosti mogu da šetaju baštama, voze luksuzne automobile ili ispijaju piće u raskošnim barovima. 

Cijena? Prava “sitnica”! Prosjek je 734 dolara za noć, ali ako hotel posjetite van sezone, možete u njemu odsjesti i za 390 dolara. Posjetioci kažu da vas ovdje dočekuju poput sultana, s trubama, bubnjevima i šampanjcem, tako da se uloženo vjerovatno i isplati.

 

Foto: janak chandarana / Flickr.com

 

Foto: Sandra Cohen-Rose and Colin Rose / Flickr.com

Dnevnik.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.