Sjutra u Bijelom Polju javni sparing boksera Srbije
ilustracija

Nastupaju 4 boksera bjelopoljskog kluba

Sjutra u Bijelom Polju javni sparing boksera Srbije

Bokserska reprezentacija Srbije odradiće sjutra u Bijelom Polju javni sparing sa bokserima iz istoimenog kluba iz tog grada.

Iz bjelopoljskog kluba saopšteno je da se srpska reprezentacija priprema u Bijelom Polju za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, a predvodi ih kubanski trener Francisko Lopiz Peres.

"Srpska reprezentacija sa 12 boksera od ponedjeljka priprema se u Bijelom Polju. Za sjutra planiran je sparing, na kojem će učestvovati i naši bokseri", kazao je trener BK Bijelo Polje Mugoša Kovačević, prenosi CdM pozivajući se na Minu.

Navodi se da će od bjelopoljskih boksera sjutra nastupiti Kristijan Kovačević, Pavle Simović, Sanel Martinović i Blagoje Konatar.

"Zadovoljni smo zajedničkim radom. Nadamo se da će nam to koristiti za napredak i sticanja iskustva naših boksera", kazao je Kovačević.

Početak sparinga zakazan je za deset sati u prostorijama kluba.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.