Bosanske prostitutke
Foto: Screenshot

Video izazvao veliku pažnju na Fejsbuku

Bosanske prostitutke "daju trojici za 45 eura (VIDEO)

Koliko vrijede bosanske prostitutke i na koji način "posluju" po ulicama BiH otkriva video koji je izazvao veliku pažnju na društvenoj mreži Fejsbuk.

Video snimak koji je zabilježen u Gradačcu, a objavljen na Fejsbuk grupi "Uživo sa balkanskih ulica", prikupio je brojne preglede i komentare.

Naime, nepoznati muškarci zaustavili su, kako su ih nazvali "prodavačice ljubavi sa ceste" i tražili njihove usluge. Na početku su ih upitali "koliko košta za trojicu", na šta im jedna od prostitutki odgovara 90 KM (45 eura).

U nastavku razgovora muškarci traže da obje učestvuju u "nemoralnom činu", na što one pristaju.

Naravno, da bi se situacija začinila, mušterije su se počele i cjenkati, kada se pojavljuje druga prostitutka i govori "Imamo mi gazdu, ne smijemo za manje". Ove njene riječi naročito su izazvale buru negativnih komentara na Fejsbuku, što možete vidjeti u priloženom linku.

Avaz



 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.