Muška rukometna reprezentacija Crne Gore završila učešće na EP
Foto: ehf-euro.com

Poraz od Rusije

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore završila učešće na EP

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore poražena je večeras u Gdanjsku od Rusije 28:21 (14:9), u utakmici trećeg kola "D" grupe Evropskog prvenstva u Poljskoj.

Crnogorski rukometaši su današnjim porazom, trećim u dosadašnjem dijelu takmičenja, nastup na šampionatu završili kao posljednji u grupi. U prva dva kola poraženi su od Mađarske (32:27) i Danske (30:28). 

Rusija je upisala drugi uzastopi trijumf i izborila plasman u narednu rundu takmičenja. 

Oslabljena crnogorska selekcija nije se večeras uspjela ozbiljnije suprotstaviti rivalu, koji je tokom cijelog meča bio u vođstvu. Najefikasniji u pobjedničkoj selekciji bili su Sergej Gorbok i Sergej Šelmenko sa po pet, dok je gol manje postigao Timur Dibirov. U crnogorskoj selekciji po četiri pogotka postigli su Miloš Vujović i Vasko Ševaljević.

U drugom meču iste grupe, u 20 časova, sastaće se Danska i Mađarska.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.