Rukometaši Crne Gore poraženi od Danske
Foto: ehf-euro.com

Evropsko prvenstvo u Poljskoj

Rukometaši Crne Gore poraženi od Danske

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore poražena je večeras u Gdanjsku od Danske 30:28 (14:16), u utakmici drugog kola "D" grupe Evropskog prvenstva u Poljskoj.

To je drugi poraz crnogorskih rukometaša na šampionatu, nakon što su na startu izgubili od Mađarske 32:27. Danska je upisala drugi trijumf, a u prvom kolu bila je ubjedljiva protiv Rusije 31:25. 

Najefikasniji u pobjedničkoj selekciji bio je Anders Magnusen sa šest golova.

U crnogorskoj selekciji najbolji je bio Nemanja Grbović sa sedam, dok su po četiri gola postigli Miloš Vujović, Vasko Ševaljević i Vuko Borozan. 

U drugom meču iste grupe Rusija je pobijedila Mađarsku 27:26. Crna Gora će u trećem kolu, u srijedu, igrati protiv Rusije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.