Jokić:  Francuzi imaju kvalitet, ali  sve je u našim rukama
Predrag Jokić

Borba za što bolji plasman na EP u Beogradu

Jokić: Francuzi imaju kvalitet, ali sve je u našim rukama

Crnogorski vaterpolisti će sjutra preko Francuske početi borbu za što bolji plasman na Evropskom prvenstvu u Beogradu. Jedan od naših najiskusnijih igrača Predrag Jokić ističe da Francuzi imaju kvalitet, ali da je sve u našim rukama.

"Uglavnom smo lako izlazili sa njima, ali i ovog puta moramo imati ozbiljan pristup. Osmina je finala, utakmica na ispadanje i sugurno će i oni tražiti svoju šansu", kazao je Jokić za portal Šansa Sport.

"Trikolorima" su takmičenje u grupi B završili na trećem mjestu, iza Srbije i Hrvatske.

"Radi se o sasvim pristojnoj ekipi, sa par igrača koji igraju dobar vaterpolo, imaju i Marsej koji je godinama bio učesnik Lige šampiona. Sigurno da imaju i određeno iskustvo", smatra Jokić.

Francuzi su u Beogradu protiv jakih reprezentacija pokazali dva lica - razbijeni su od Hrvatske, dok su Srbiji u prve dvije četvrtine pružili dobar otpor...

"Rezultat protiv Hrvatske nije mjerodavan, mislim da je utakmica sa Srbijom mnogo više pokazala. U svakom slučaju, ukoliko ne uđete maksimalno protiv njih sigurno će vam stvoriti probleme. Ponavljam - imaju kavlitet, ali sve je u našim rukama. Ako mi budemo odigrali pristojno, ako popravimo 'igrača više' mislim da nećemo imati problema sa Francuskom", istakao je Jokić za Šansu Sport.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.