Srbija deklasirala Maltu
Foto:Starsport

Evropsko prvenstvo u Beogradu

Srbija deklasirala Maltu

Vaterpolo reprezentacija Srbije ostvarila je drugu pobjedu na Evropskom prvenstvu u Beogradu, pošto je večeras pobijedila Maltu sa 20:2 (6:0, 5:1, 4:1, 5:0), u utakmici drugog kola Grupe B.

Najefikasniji u ekipi Srbije bio je Slobodan Nikić sa pet golova, a po tri gola dodali su Andrija Prlainović i Dušan Mandić. Živko Gocić, Filip Filipović i Duško Pijetlović postigli su po dva gola, dok su po jedan pogodak dodali Sava Randjelović, Miloš Ćuk i Milan Aleksić.

Golove za Maltu postigao je Stiven Kamileri.

Posle dva kola Srbija ima šest bodova, a Malta je bez bodova.

Ranije danas u Grupi B Hrvatska je pobijedila Francusku sa 20:5 i ostvarila prvi trijumf na turniru. Obje ekipe imaju po tri boda.

Utakmice trećeg kola igraće se u četvrtak, Srbija će od 20.15 igrati protiv Francuske, a od 9.30 počeće duel Hrvatske i Malte.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.