Evo koja intimna frizura je najzdravija!
Printskrin: blog.daum.net

Brazilka, šumica...

Evo koja intimna frizura je najzdravija!

Danas je potpuno normalno depilirati ili brijati dlačice pod pazuhom, s nogu, ruku, pa čak i s lica ili intimnog područja. No, da li je to zdravo?

Kako stručnjaci tvrde, sve ove dlačice imaju svoju biološku funkciju. Baš kao što obrve, poput suncobrana, štite vaše oči od infekcija i od toga da nešto ne upadne u osjetljivu sluznicu oka, tako i stidne dlačice čuvaju vašu vaginu tako što odvode vaginalni sekret što dalje od vaših unutrašnjih organa.

Što se tiče frizura, trenutno je, sve u modi, od totalnog skidanja dlačica brazilskom depilacijom, preko sređivanja samo bikini-zone, ali je i sasvim u redu, makar zimi ostaviti “al natural look”.

Ako zvijezde poput Gvinet Paltrou i Kameron Dijaz mogu da nose bujnu šumicu, zašto ne biste i vi?

Telegraf.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.