Kako da povratite hakovani Facebook nalog

Kratko upustvo

Kako da povratite hakovani Facebook nalog

Facebook je odlična platforma za razmjenjivanje svega i svačega sa svojim prijateljima, ali, kada vam neko hakuje nalog a vi nemate pristup dodatnoj email adresi situacija može biti veoma nezgodna.

Međutim, svoj nalog možete povratiti čak iako nemate dodatnu email adresu. Evo kako da to i uradite:

-Prvo treba da ukucate email adresu ili broj telefona u polje u gorenjem desnom uglu u kom će stajati pitanje u vezi sa zaboravljenom lozinkom.

- Kliknite na opciju Forget Password kako biste vidjeli sve dostupne mogućnosti.

- Ukucajte email adresu koju ste koristili kao korisničko ime ili broj telefona koji je povezan sa vašim nalogom.

- Kliknite na opciju no longer access to these kako biste nastavili dalje.

- Ukucajte novu email adresu kako biste je povezali sa nalogom. Ponovite isto to u narednom polju.

- Na strani koja će vam se otvoriti ukucajte odgovore na sigurnosna pitanja koja ste sačuvali prilikom aktiviranja naloga. Pazite da ne pogriješite. Ukoliko date netačne odgovore nećete moći da pristupite svom nalogu.

To je sve što treba da uradite kako biste uspješno povratili Facebook nalog, piše TechViral a prenosi Mondo.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.