Ove farmerke će biti hit u 2016. godini! (FOTO)
Ilustracija

Ove farmerke će biti hit u 2016. godini! (FOTO)

Glumica Ema Roberts je predstavila model farmerica koje će biti pravi modni hit u 2016. godini.

Ona je uslikana dok je šetala ulicama Los Anđelesa, kada je i ponijela komad džinsa, za kojim su odmah poludjele trendseterke širom svijeta, čime je Ema ujedno i najavila novi trend. 

Riječ je o modelu džins pantalona koje nam dolaze u nešto drugačijem obliku. Izbeljeni džins koji prati liniju tijela seže do sredine lista, i nastavlja da se širi u blagi trapez. Nogavice koje sežu do sredine lista su grubo iskrojene i nejednako odsječene, dok je konac ostavljen da visi, nalik skraćenim zvonaricama.

Profimedia

Ovaj model farmerica nije preporučjiv za bilo koju građu. Osoba koja planira da ih ponese mora da bude manekenkse građe, jer u suprotnom vizuelno skraćuje figuru i čini vas krupnijom.

Prema prvim predviđanjima, ali i komentarima modnih blogerki i gurua, upravo ovaj model farmerki će biti veoma popularan komad u 2016. godini.

Ono što je zanimljivo, ovaj model je već rasprodat na jednom online sajtu za prodaju garderobe tako da se uskoro očekuje još veća navala. 

Profimedia

Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.