Igra u snijegu policajaca i djece u izbjegličkom kampu(VIDEO)
Foto:Screenshot

Snimak pogledalo više od 80.000 ljudi

Igra u snijegu policajaca i djece u izbjegličkom kampu(VIDEO)

Video snimak pod nazivom "srpska policija protiv djece izbjeglica", na kome se vidi igra u snijegu policajaca i djece u izbjegličkom kampu u Šidu širi se internetom.

Snimak je djelo koordinatora Komesarijata za izbjeglice Nemanje Božovića, a sa njegovog Fejsbuk profila se preselio i na Tviter i Jutjub.

Kratak video klip prikazuje dvojicu policajaca kako se uz puno smijeha grudvaju sa izbjegličkom djecom, a jedan od njih djecu "snabdijeva municijom" kako bi mogli da gađaju kolegu.

"Izbjeglička kriza je svijetu pokazala istinu o srpskom narodu. Srbi su otvorili svoje kuće, duše i novčanike za ove ljude, dok to ne rade Makedonci, Mađari i druge komšije. Postoji mnogo slučajeva brutalnosti protiv izbjeglica", navodi na svom Jutjub kanalu Amerikanac Čarls Keter, koji živi i radi u Srbiji. 

Snimak iz Šida je za prvih 12 sati pogledalo više od 80.000 ljudi. 

 

 

Serbian police vs kids of the middle east

Posted by Nemanja Božović on уторак 5. јануар 2016.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.