Neka vam kuća zablista uz ove trikove (FOTO)
Ilustracija

Savjeti

Neka vam kuća zablista uz ove trikove (FOTO)

Niko ne voli sređivanje kuće, ali svi volimo da živimo u uredno sređenom prostoru. Imamo prijedloge za vas kako da vam kuća zablista jednostavno uz trikove koje ćete obožavati.

Nemaju svi usisivači uske nastavke kojima biste mogli da usisate sve one nedostupne ćoškove koji često ostanu prljavi jer se mrvice svuda zavuku. Uz pomoć prazne rolne toalet papira možete usisati i te teško dostupne ćoškove. Skinite široku papučicu sa usisivača i stavite rolnu toalet papira na dršku ili kraj crijeva. Riješili ste problem!

Ako često pomjerate namještaj vjerovatno će vam ostati oni ružni tragovi od težine trosjeda, fotelja, stolica ili stočića. Iskoristite čari leda. Postavite kockice leda na udubljenja na tepihu ili itisonu i sačekajte da se sasvim otope. Zatim obrišite čistom suvom krpom. Voda će natopiti vlakna tepiha i vratiće se u prvobitni oblik.

Ako vam je ispao dio minđuđe ili neka druga sitnica koju nikako ne možete da uočite na podu, poslužite se ovim trikom. Na crijevo usisivača stavite gazu ili tanju platnenu maramicu, a zatim je privežite gumicom. Usisavajte pod i sigurno ćete ovako lakše naći sitnicu koju tražite.

 

 

Interesantno i jednostavno, zar ne?

Ženablic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.