Način na koji kucate poruke govori dosta toga o vama
Ilustracija

Naša svakodnevnica

Način na koji kucate poruke govori dosta toga o vama

U eri mobilnih telefona, "kucanje" poruka je postalo naša svakodnevnica. Da li ste znali da postoje razni načini upravo "pisanja" poruke putem mobilnog telefona?

Prema sajtu DogHouseDiaries, način kuckanja poruka na telefonu govori dosta toga o vašem karakteru, ako uopšte vjerujete u ovakve stvari. Ako vjerujete - saznajte kom tipu pripadate!

Tip jedan (lijevo): Kucate s obje ruke

Navikli ste na tehnologiju i važniji su vam brzina i efikasnost od tačnosti. Vjerovatno ste mlađe dobi, i okretni palčevi su vam zaposleni klasicima, poput igre Super Smarh Bros!

Tip dva (sredina): Kucate jednom rukom (prstom)

Vi ste metodični. "Ne žurite, ne brzate, ali stižete na cilj" je vaš moto. "Uronjeni" u moderan svijet tehnologije osjetljive na dodir i televizije u boji, žalite za danima kad je život bio jednostavniji. Vjerovatno ste i stariji uz sve ovo...

Tip tri (desno): Kuckate na bilo koji drugi način (mislima, nosom, očima...)

Vi ste jednu trećinu tehnološki naučnik - zanesenjak, dvije trećine genije i nikada ne prestajete da pomjerate granice ljudskog tijela i tehnologije. Baš poput neshvaćenih umjetnika, vaš doprinos društvu i tehnologiji neće biti shvaćen dok vas ne bude više među nama!

Mondo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.