Ove fenomenalne novogodišnje aksesoare možete da napravite same (VIDEO)
Ilustracija

Lako, a efektno

Ove fenomenalne novogodišnje aksesoare možete da napravite same (VIDEO)

Zašto biste trošile gomilu novca na brendirane torbice i aksesoare? Uključite vašu kreativnu stranu i napravite unikatne komade koji će vas izdvojiti iz mase i učiniti da zablistate u najluđoj noći, a sve što vam je potrebno možete naći kod kuće ili u najbližoj pozamanteriji.

ZLATNI ĐON

 

 

Klasične crne salonke osvježite ovim fenomenalnim trikom! Potreban vam je samo vodootporni lijepak, zlatni štras i malo strpljenja i vaše otkačene štikle za provod su spremne. U videu pogledajte kako da napravite ovakav đon.

 

 

TORBA SA RESAMA

 

 

Trendi rese nezaobilazne su ove sezone, a vrlo lako ih možete napraviti na običnoj pismo torbici. Trebaće vam igla, konac, lijepak, makaze, lančić i eko koža. Pratite uputstva iz videa i napravite potpuno novu modernu torbu koju možete nositi uz bukvalno sve.

 

 

TORBICA SA KRISTALIMA

 

 

U novogodišnjoj noći treba sve da šljašti. Shodno tome, jedna ovakva torbica biće pravi izbor. Sve što vam je potrebno je lijepak, obična pismo torbica, štapići za uši i svjetlucavi kamenčići koje možete kupiti u svakoj pozamanteriji. U videu pogledajte uputstva.

 

Ženablic

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.