Idealna haljina za najluđu noć
Ilustracija

Modni stručnjaci predlažu

Idealna haljina za najluđu noć

Zavisno od toga gdje ćete se nalaziti za doček, treba izabrati haljinu. Čipka i til će vas prikazati kao prefinjenu zavodnicu, neobične boje će vas izdvojiti ostalih, a za porodičnu proslavu izaberite haljinu pristojne dužine

Nije teško da zablistate u novogodišnjoj noći uz savjete modnih stručnjaka. Evo šta oni predlažu...

Čipka i til 

Ovi materijali će vas "predstaviti" kao prefinjenu zavodnicu i čednu djevojčicu. Savršeni su za otmene proslave u restoranu, ali i đuskanje do jutarnjih sati u noćnom klubu.

Neobične boje 

Većina žena će doći u "maloj, crnoj haljini" jer je to najsigurniji izbor. Sigurno će biti i nekoliko zgodnih dama u crvenim toaletama, pa ćete se razlikovati ako izaberete ljubičastu, zelenu, kobalt plavu ili žutu, koja je hit ove sezone.

Manje detalja 

Jeste najluđa noć, ali to nije razlog da zasjenite novogodišnju jelku. Stavite akcenat na jednu stvar, bilo da su u pitanju dezenirane čarape, raskošna narukvica ili upadljiva tašna. Nedostatak novca nije razlog da ne blistate. Omiljenu staru haljinu osvježite upečatljivom ogrlicom ili ešarpom, izgledaće kao nova.

Pristojna varijanta 

Ako Novu godinu dočekujete u porodičnom okruženju, izaberite haljinu pristojne dužine, bez predubokog dekoltea.

Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.