Djevojčica je od njega pomislila da je Deda Mraz, a pogledajte kako je on postupio! (Video)

Novogodišnji praznici sami po sebi donose lijepu atmosferu

Djevojčica je od njega pomislila da je Deda Mraz, a pogledajte kako je on postupio! (Video)

Kako novogodišnji praznici sami po sebi donose lijepu atmosferu, možemo da se uvjerimo iz ovog video snimka, kada je jedna djevojčica od slučajnog prolaznika pomislila da je Deda Mraz.

Malena djevojčica je od jednog starijeg čovjeka sa bradom u crvenom džemperu (kojeg je slučajno srela u prodavnici) pomislila da je Deda Mraz. Odlučila je da mu priđe, nakon čega je Rodžer (kako je ime "Deda Mrazu") kleknuo na jedno koljeno.

Ne želeći da sruši iluziju malom djetetu, on je prihvatio svoju "ulogu" i obratio joj se:

"Čujem da si bila dobra djevojčica ove godine", nakon čega mu je ona pokazala svoje ruke.

Rodžer je djevojčicu pitao da li se spremila za Božić, te da li traži jelku.

Kako je protekao ovaj neobičan susret, pogledajte u nastavku!

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.