Pantalone: Klasične,
Ilustracija

Moda za muškarce

Pantalone: Klasične, "frulice", maskirne...(FOTO)

Muškarci praktično ne izlaze iz pantalona i važno je da one budu kvalitetne. Svaki pojedinac mora da ima makar jedne klasične, ravne, sa manžetnama ili bez, a trenutno su vrlo popularne "frulica" modeli sa našivenim džepovima. Od dezena preovaladava vojni odnosno militari, u tamnijim nijansama ili vedrim bojama.

Za koje god da se odlučite, vodite računa o dužini, porub ne smije da se nabira u visini članka, niti izdiže iznad cipele. Ako vam pantalone nisu odgovarajuće dužine, izgledaćete kao da ste ih pozajmili od mlađeg ili starijeg brata.

pan

Prednji dio nogavice trebalo bi da prekrije otvor cipele, a zadnji pada na mjesto gdje se dodiruju peta i đon i mora da prekriva čarape dok hodate. Nižim muškracima odgovaraju pantalone s užim manžetnama (do 3 cm), a visokim šire od 4 cm.

Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.