Stigli noviteti na Facebook-u!
Ilustracija

Lako skidanje foto-albuma

Stigli noviteti na Facebook-u!

Facebook nas često ljuti i muči sitnim promjenama u radu mreže, ali sada je stigla jedna opcija koju će cijeniti mnogi koji na ovoj društvenoj mreži objavljuju puno fotografija.

Nakon niza godina korišćenja Facebooka i objavljivanja fotografija po raznim albumima, vjerovatno ste skupili priličnu kolekciju digitalnih albuma. Ipak, problem je što ih možete pregledati samo na Facebooku, a ako želite te fotografije da imate na nekom drugom uređaju dosad to i nije bilo najjednostavnije uraditi.

Ako ste htjeli da skinete svoje albume za bekap, prebacivanje na drugi uređaj (digitalni albumi) ili želite da ugasite Facebook, do fotografija ste mogli da dođete skidanjem cijele arhive Facebook podataka, ili raznim ekstenzijama koje skidaju fotografije.

Sada je Facebook skratio i olakšao taj posao.

7044731ff

Sve što trebate da uradite je da odaberete album koji želite da preuzmete na računar, a potom da kliknete na točkić za postavke gdje se otvara opcija za preuzimanje cijelog albuma. Zavisno o veličini albuma, Facebook će vas obavijestiti kad je spreman za skidanje i sve fotografije biće vam u jednom zip fajlu.

Pogledajte:

 
 
 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.