Ova žena ima troje djece  i GOLA radi najteže poze iz joge (FOTO)
Marina Vovčenko

Uživajte

Ova žena ima troje djece i GOLA radi najteže poze iz joge (FOTO)

Zahvaljujući svojim fotografijama, Marina Vovčenko (34) iz Moskve sada ima više od 153.000 pratilaca na Instagramu. Mnogi su se odmah zaljubili u ovu majku...

Sa svojim nevjerovatno izdefinisanim i gipkim tijelom niko ne bi rekao da je ova žena, majka troje djece. Ova 34-godišnja Ruskinja obrijane glave postala je internet senzacija zahvaljujući svojim polugolim joga pozama, koje su privukle veliku pažnju na društvenim mrežama, piše 24sata.hr.

Zahvaljujući svojim fotografijama, Marina Vovčenko iz Moskve sada ima više od 153.000 pratilaca na Instagramu. Većina njenih fotografija prikazuju malenu Marinu ( teška je 50,8 kilograma i visoka svega 162 cm) golu ili polugolu. 

Ova očaravajuća majka na fotografijama pokazuje svoju snagu i fleksibilnost u različitim pozama u vrlo živopisnim krajolicima. 

Iako ima veliki broj 'pratilaca', ova instruktorka joge prima i kritike na račun svojih objava. Neki smatraju da je prikladnije, budući da ima muža i troje djece, da se obuče. Ipak, Marina je ustrajna u svom projektu jer smatra da se nema čega sramiti.

- Volim svoje tijelo i mislim da je ono najbolji mogući 'dodatak' koji žena može imati - rekla je Marina za Daily mail i dodala da je objavljivanje polugolih fotografija najbolji način da pokaže rezultate svojeg treninga.

- U farmerkama i haljinama ne može se vidjeti potpuni oblik tijela - kazala je.

Na pitanje kako njen muž reaguje na njene gole fotografije, Marina je rekla: Moj muž nije moj vlasnik, i slobodna sam raditi što god osjećam da meni odgovara. Postoje žene koje ne mogu učiniti ništa bez dozvole njihovim muževa, ali to nije moje iskustvo - rekla je.

Tvrdi da je njena djeca obožavaju takva kakva je, i da njima nije bitno ima li ona ili nema, odjeće na sebi.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.