Zimski trend: Čizme iznad koljena
Ilustracija

Zimski trend: Čizme iznad koljena

Čizme su ove godine najpopularnije u svijetu ženske obuće, a u trendu su one iznad koljena. Udobne su, elegantne i seksi, mogu da se kombinuju na razne načine.

Nema više razloga za čekanje, zima već kuca na vrata i pravi je čas za kupovinu tople obuće. Ako želite da ispratite trendove, pod hitno nabavite čizme iznad koljena. 

cizme1
Ove sezone, one su najpopularnije u svijetu ženske obuće. Udobne su, elegantne i seksi, mogu da se kombinuju na razne načine, a najbolje idu uz mini suknje, haljine, helanke, uske farmerke.

Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.