Prijestonica Hrvatske proglašena najboljom božićnom destinacijom u Evropi
Zagreb

Prijestonica Hrvatske proglašena najboljom božićnom destinacijom u Evropi

Zagreb je pobjednik ovogodišnjeg izbora za najbolju božićnu destinaciju u Evropi te je iza sebe ostavio gradove koji su već godinama poznate kao destinacije za adventska putovanja, poput Beča koji se ovoga puta našao tek na 11. mjestu, piše Jutarnji.

U izboru za najbolju božićnu destinaciju sudjelovalo je 101.703 osoba iz 176 država svijeta, od čega je Zagreb dobio gotovo 30.000 glasova, točnije 29.901 osoba. Zagreb je uvjerljivo odnio titulu najbolje božićne destinacije, a na drugom mjestu se nalazi Strasbourg dok je treće mjesto osvojio Aachen. Da je Zagreb najbolji odabir za božično putovanje znalo se i prošle godine kada je hrvatska metropola bila druga na obvoj prestižnoj listi, odmah iza pobjednika, portugalskog grada Porta. Na listi su se našli i gradovi Colmar, Brussels, Leipzig, Rothenburg, Nuremberg, Lille, Dresden, Cologne, Birmingham, London i Berlin koji je osvojio 15. mjesto.

Cjelokupna rang lista dostupna je OVDJE !

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.